TINA B. OLSEN

I mit virke som socialrådgiver gennem mange år har jeg altid arbejdet med og for udsatte børn og familier. Jeg brænder fortsat for at gøre en forskel i den konkrete opgave. Det kan være i familiebehandlingsopgaver, grupper af børn og unge, som projektleder, kontaktpersonsordninger, børnefaglige undersøgelser, samværsopgaver og supervisionsopgaver.

Det spændende er netop at komme ud og møde mange forskellige mennesker og perspektiver i socialt arbejde. Det bidrager løbende til at udvide min forståelse rent fagligt, og det udvikler også løbende min horisont og respekt for hver enkeltes perspektiv. Der er altid en mening med det hele, og jeg gør mig altid umage med at prøve at forstå og møde den enkeltes perspektiv og arbejde ud den pågældendes unikke erfaringer og muligheder for at udvikle sig i forhold til en given stillet opgave.

Som person er jeg engageret, nysgerrig, humoristisk og uhøjtidelig. Løbende faglig og personlig udvikling er et must, og derfor har jeg gennem årene også taget flere efteruddannelser.

Jeg søger feedback f.eks. gennem FIT (Feedback Informed Treatment), og jeg arbejder hele tiden på, at indsatsen giver mest mulig mening og udvikling for de involverede.

Se faglig profil

KONSULENT

Mobil: 20 90 34 64 Mail: tbo@cafa.dk

CAFA

Telefon: 46 37 32 32 Mail: cafa@cafa.dk

Dokumenter kan sendes sikkert til CAFA ved at klikke her.

CVR-nummer: 2826 4917

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke