VELGØRENHEDSSHOW

- afholdt d. 30.8.2023 i Roskilde kongrescenter, arrangeret af Martin Frederiksen.

Martin Frederiksen gik tidligere, da han var barn/ ung, i CAFAs ungegrupper. Hans ønske med showet var at give noget tilbage til CAFA og gøre mere for sårbare børn og unge.

Det var en meget fornøjelig aften, hvor vi blev godt underholdt. Under showet blev der doneret 4400 kr. og via solgte billetter kom der 26.000 kr. ind, dvs. i alt ca. 30.000 kr. i donation til CAFA.

Mange tusind tak!

Donationen vil blive brugt til at forbedre mulighederne for både vores grupper af sårbare børn og unge, børn som har samvær med deres forældre i CAFAs huse og til de børn, som vi er kontaktperson for.


Det vil ske på den måde, at vi vil forbedre vores hus i Borup, hvor vi vil købe forskellige legeredskaber til inde- og udendørs aktiviteter, f.eks. basketboldkurv /fodboldmål/ trampolin, nye spil og gerne en ny PlayStation.

CAFA har valgt dette, fordi vi ved, at det betyder meget for de sårbare børn og unge, som kommer i vores huse, at der er tidssvarende muligheder for aktiviteter. Ligesom det betyder noget, at de kan tale med i skolen og andre steder om, hvad de har lavet i f.eks. et samvær.

CAFA

Telefon: 46 37 32 32 Mail: cafa@cafa.dk

Dokumenter kan sendes sikkert til CAFA ved at klikke her.

CVR-nummer: 2826 4917

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke