Sharon Rasmussen

Det er bl.a. min opgave i CAFA at modtage, forhandle og indgå aftaler med kunder og sikre tilliden i det fremtidige samarbejde.

Jeg opfatter mig selv som åben og anerkendende i min tilgang til andre mennesker. Jeg har en bred erfaring indenfor arbejde med mennesker. Jeg har arbejdet med alle områder indenfor ledelse - f.eks. supervision og støtte til medarbejdere, arbejdsmiljø og konflikthåndtering.

Ydermere, har jeg i mange år og i forskellige kontekster arbejdet med børn og unge med særlige vanskeligheder og deres forældre. Dette har betydning både internt og eksternt, idet jeg kan bidrage med faglige løsninger til CAFAs kunder, såvel som sikre kvaliteten af det faglige arbejde, som CAFA udfører.

Jeg interesserer mig for og lægger vægt på at tilrettelægge gode og hensigtsmæssige processer i alle sammenhænge. Dette omfatter bl.a. en god og klar kommunikation, hvor inddragelse af alle parter er i fokus. Jeg er optaget af, hvordan man etablerer miljøer, som mennesker kan udvikle sig i.

Mine spidskompetencer er netop opbygning af samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere samt udvikling af mennesker.

Se faglige profil

FAGLIG LEDER

Mobil: 20 90 34 52 Mail: sr@cafa.dk 

CAFA

Telefon: 46 37 32 32 Mail: cafa@cafa.dk

Dokumenter kan sendes sikkert til CAFA ved at klikke her.

CVR-nummer: 2826 4917

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke