MARGRETHA POULSEN

Jeg er uddannet socialpædagog og har stor erfaring indenfor det socialpædagogiske felt. Min erfaring stammer fra mit arbejde på børne- og ungehjem og forskellige udviklingsprojekter. Her har jeg bl.a. arbejdet med socialpædagogisk behandling af børn med gennemgribende udviklings-forstyrrelser og adfærdsmæssige- og følelsesmæssige vanskeligheder. Desuden har jeg udført behandlingsarbejde i familier.

Jeg har altid været optaget af menneskers samspil og relationer. Jeg tænker, at det i alle sammenhænge er væsentligt at møde hvert menneske med respekt for de udfordringer, den enkelte har, og jeg vælger ofte et narrativt perspektiv, da alle har en historie at fortælle. 

Jeg har i nogle år haft særligt fokus på inklusions-arbejde, hvor jeg i udviklingsprojekter arbejdede med inklusion i folkeskolen. 

​​​Her har jeg bl.a. arbejdet med at opbygge positive sociale fællesskaber blandt børnene samt undervist lærere og pædagoger i metodeudvikling og tværfagligt samarbejde. 

Jeg er optaget af kvalitet i det socialpædagogiske arbejde, og min pædagogiske uddannelse, kurser og erfaring gør, at jeg favner socialfaglige problemstillinger ud fra en praktisk, humanistisk og teoretisk tilgang​.​

Se faglig profil

KONSULENT

Mobil: 20 90 34 66 Mail: mp@cafa.dk

CAFA

Telefon: 46 37 32 32 Mail: cafa@cafa.dk

Dokumenter kan sendes sikkert til CAFA ved at klikke her.

CVR-nummer: 2826 4917

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke