MARGRETHA POULSEN

Jeg er uddannet socialpædagog og har stor erfaring indenfor det socialpædagogiske felt. Min erfaring stammer fra mit arbejde på behandlingsinstitutioner, opholdssteder og forskellige udviklingsprojekter. Her har jeg bl.a. arbejdet med socialpædagogisk behandling af børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelser og adfærdsmæssige og følelsesmæssige vanskeligheder. Desuden har jeg udført behandlingsarbejde i forhold til familier.

Jeg har altid været optaget af menneskers samspil og relationer. Jeg tænker, at det i alle sammenhænge er væsentligt at møde hvert menneske med respekt for de udfordringer den enkelte har, og jeg vælger ofte et narrativt perspektiv da alle har en historie at fortælle. Jeg har i de senere år haft særligt fokus på inklusionsarbejde, hvor jeg i udviklingsprojekter har arbejdet med inklusion i folkeskolen. 

Her har jeg bl.a. arbejdet med at opbygge positive sociale fællesskaber blandt børnene samt undervist lærere og pædagoger i metodeudvikling og tværfagligt samarbejde. Jeg er optaget af kvalitet i det socialpædagogiske arbejde ,og min pædagogiske uddannelse, kurser osv. gør, at jeg favner socialfaglige problemstillinger ud fra en praktisk, humanistisk og teoretisk tilgang​.

Se faglig profil

KONSULENT

Mobil: 20 90 34 66 Mail: mp@cafa.dk

CAFA

Telefon: 46 37 32 32 Mail: cafa@cafa.dk 

Dokumenter kan sendes sikkert til CAFAs E-boks / Digital post.

CVR: 2826 4917

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke