KARI EJLERSKOV

​Mit fokus i mit faglige liv har været inddragelse, etik og respekt. Det er værdier, som jeg også har fokus på som konsulent i CAFA. Jeg tror på, at man altid skal tilpasse indsatsen i forhold til de mennesker, man møder og, at perspektivet i mødet med mennesker er samarbejde, udvikling og inddragelse. Mit teoretiske fundament er derfor multiteoretisk, men med rødder i den systemiske tilgang.

Nysgerrighed, undren og autenticitet, tror jeg, man kommer langt med. Jeg er uddannet socialpædagog og har mange års erfaringer fra job på børne- og ungehjem og har også tidligere været plejefamilie.

Jeg har arbejdet med udredning og afklaring i mange år, og mit blik er derfor ofte rettet imod det, vi ikke kan se eller ikke ved endnu.

I hele mit arbejdsliv har jeg været optaget af at udvikle min faglighed igennem uddannelser og kurser. Faglighed og respekt er nøgleord, og det er vigtigt for mig, at de mennesker, jeg møder i mit job, får den bedst mulige kvalitet og faglighed.

Jeg har særlige kompetencer i mødet med familier- og kan navigere i uforudsigelige og følsomme situationer. Desuden har jeg erfaringer i konflikthåndtering.

​​

Se faglig profil

KONSULENT

Mobil: 20 90 34 63 Mail: ke@cafa.dk

CAFA

Telefon: 46 37 32 32 Mail: cafa@cafa.dk

Dokumenter kan sendes sikkert til CAFA ved at klikke her.

CVR-nummer: 2826 4917

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke