JOSEFINE BERENDT JENSEN

Min interesse er at arbejde med mennesker i udsatte positioner, og som konsulent i CAFA vægter jeg en respektfuld tilgang højt, da jeg tror på, at det er vigtigt at udvise forståelse for det enkelte menneskes livssituation. Jeg er optaget af at skabe en reflekteret og nuanceret tilgang og møde børn og familier med et nysgerrigt og åbent sind.

Jeg har erfaringer indenfor døgnbehandling, hvor jeg har arbejdet ud fra et mentaliserings baseret perspektiv i behandlingen af børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser samt adfærds- og følelsesmæssige vanskeligheder. Mit fokus her var at sikre de bedst mulige betingelser for udvikling og trivsel hos det enkelte barn og dets familie. Mit teoretiske ståsted er mentaliserings baseret og miljøterapeutisk, hvor jeg ved brug af disse metoder har søgt at skabe en tryg og forudsigelig hverdag. 

​Jeg har også beskæftiget mig med det socialpædagogiske arbejde inden for handicap og psykiatri, både i ungdomspsykiatrien og inden for voksenområdet. 

Mit fokus er altid at søge at skabe de bedst mulige betingelser for udvikling og trivsel hos barn, forældre og familie.

​​​Jeg ser samarbejde som yderst vigtigt i alle opgaver. Ikke mindst samarbejde med børnenes familier og med kommunale instanser.

Se faglig profil

KONSULENT

Mobil: 20 90 34 54 Mail: jj@cafa.dk

CAFA

Telefon: 46 37 32 32 Mail: cafa@cafa.dk

Dokumenter kan sendes sikkert til CAFA ved at klikke her.

CVR-nummer: 2826 4917

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke