JOSEFINE BERENDT JENSEN

Min interesse er at arbejde med mennesker i udsatte positioner, og som konsulent i CAFA vægter jeg en respektfuld tilgang højt, da jeg tror på, at det er vigtigt at udvise forståelse for det enkelte menneskes livssituation. Jeg er optaget af at skabe en reflekteret og nuanceret tilgang og møde børn og familier med et nysgerrigt og åbent sind.

Mine erfaringer er indenfor døgnbehandlingsområdet, hvor jeg har arbejdet ud fra et mentaliserings baseret perspektiv i behandlingen af børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, samt adfærds- og følelsesmæssige vanskeligheder. Jeg har fokus på at sikre de bedst mulige betingelser for udvikling og trivsel hos det enkelte barn og deres familie.

Mit teoretiske ståsted er et mentaliserings baseret og miljøterapeutisk afsæt, hvor jeg ved brug af disse metoder har søgt at skabe en tryg og forudsigelig hverdag. Disse erfaringer giver mig muligheder for at skabe trygge rammer i opgaver med børn og forældre.

Mit tilgang er, at samarbejde er yderst vigtigt, både med kommunale instanser, og ikke mindst i samarbejdet med børnenes familier. Dette både i form af et generelt samarbejde omkring barnet, samt ved støtte under samvær.

Jeg har desuden beskæftiget mig med det socialpædagogiske arbejde inden for handicap og psykiatri, både i ungdomspsykiatrien og inden for voksenområdet. Mit fokus er altid at søge at skabe de bedst mulige betingelser for udvikling og trivsel hos barnet/ /forældrene /familien.

​​

Se faglig profil

KONSULENT

Mobil: 20 90 34 54 Mail: jj@cafa.dk

CAFA

Telefon: 46 37 32 32 Mail: cafa@cafa.dk 

Dokumenter kan sendes sikkert til CAFAs E-boks / Digital post.

CVR: 2826 4917

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke