2. Klik på Bekræft nedenfor.

Stine Frandsen

I CAFA er min opgave bl.a. at modtage, forhandle og indgå aftaler med kunder og sikre tilliden i det fremtidige samarbejde. Tillid er forudsætning for godt samarbejde, herunder at kunden og CAFA kan give en åben feedback til hinanden om forløb.

CAFA udvikler sig med de behov, som kunderne har, og jeg kan godt lide at beskæftige mig med nye initiativer og projekter, som løbende søsættes i CAFA. Den faglige udvikling i CAFA er altafgørende for, at vi kan levere den høje kvalitet, som kunderne kræver. Derfor støtter jeg konsulenterne i at udføre et professionelt arbejde, både ude hos de børn og familier, vi skal støtte og på skrift, når rapporter og undersøgelser skal skrives. Supervision og vejledning til CAFAs konsulenter er derfor en stor del af mit arbejde. En god kontakt mellem konsulent, barn og forældre er afgørende for forløbet af de – mange gange svære – processer, som der arbejdes i, og noget som jeg lægger stor vægt på i supervision.

Jeg udfører også socialt arbejde med børn og familier, bl.a. via Marte Meo forløb, hvor samspillet mellem forældre og barn er i fokus. Yderligere koordinerer jeg sager, hvor der er mange parter involveret Se faglig profil

Stine Frandsen Souschef

Mobil: 20 90 34 63 Mail: sf@cafa.dk