2. Klik på Bekræft nedenfor.

Mathilde Funch Francke

I CAFA arbejder jeg bredt med de forskellige opgaver. Jeg ser bredden i mit job i CAFA, som interessant, idet jeg således konstant udfordres af nye opgaver, som hele tiden stiller krav til refleksion og overvejelser ift. min rolle. Jeg er særligt optaget af relationsarbejde og, hvordan ens personlighed heri kan være et betydningsfuldt redskab.

Som konsulent i CAFA, er min ambition at levere en så professionel service til vores kunder som muligt, at udføre et arbejde, som hjælper kommunen i pågældende sag, og være med til at sikre, at familier og børn oplever sig mødt og hørt. Videre er det vigtigt for mig, at jeg i en børnefaglig undersøgelse kan skabe den nødvendige beskrivelse af sagen til videre brug i kommunen, hvor barnet og familien genkender sig selv, imens den samtidig belyser hele sagen. Afsluttende er det centralt for mig, at jeg som konsulent i en samværssag udfører den givne rolle, som hjælp og støtte for barnet og dennes forældre, og gør samværet til en så god og givende kontakt som muligt.

Se faglig profil

Mathilde Funch Francke Konsulent