2. Klik på Bekræft nedenfor.

Kirsten Kjær Traore

Jeg interesserer mig bl.a. for anbringelser af børn og unge, herunder arbejder jeg med individuelle tilsyn med anbragte børn og unge i plejefamilier samt samværssager. I en stor del af disse sager møder jeg psykisk syge forældre, hvor sandsynligheden for en hjemgivelse er lille. Derfor er det væsentligt for mig at finde samværsløsninger, der fungerer i den konkrete situation.

I mange samværssituationer støtter jeg forældrene i at opbygge en god relation til barnet, så det kan blive et trygt og godt samvær. For mig er det tilfredsstillende at se relationerne udvikle sig og at yde omsorg for de mennesker, jeg har med at gøre.

Et andet område, som jeg beskæftiger mig en del med, er at støtte familier med anden etnisk baggrund end dansk. Her er det mit udgangspunkt, at kulturelle forhold og baggrunde skal respekteres og ses som en ressource. Der er også behov for en erkendelse af, at uanset om man har baggrund i samme kultur, kan forholdene og værdierne hos familier være meget forskellige. Se faglig profil

Kirsten Kjær Traore Konsulent