2. Klik på Bekræft nedenfor.

Caroline C. Giversen

I CAFA er mine arbejdsopgaver bredtfavnende. Som konsulent varetager jeg samværssager af støttet eller overvåget karakter. Derudover laver jeg pædagogisk støtte i hjemmet, familiebehandling samt børnefaglige undersøgelser.

Jeg trives med relationsarbejde, og jeg fungerer godt i et miljø, hvor anerkendelse og tillid er omdrejningspunktet, da mit udgangspunkt er at skabe værdi i den enkelte relation. Derudover er jeg reflekteret, struktureret og ansvarsfuld i den enkelte opgave.

Jeg oplever, at min robusthed i min pædagogiske praksis skaber en smittende ro hos de mennesker, jeg møder i mit arbejde. Derudover stræber jeg efter gennemsigtighed i mine opgaver, da min overbevisning er, at det skaber tryghed hos den enkelte.

Se faglig profil

CAROLINE C. GIVERSEN Konsulent

Mobil: 20 90 34 58 Mail: cg@cafa.dk