2. Klik på Bekræft nedenfor.

Anna Liv Rasmussen

I CAFA varetager jeg, som konsulent, en bred vifte af mangeartede pædagogiske opgaver, hvor viden og praksis kombineres, og hvor niveauet af refleksion og observation er høj, så den bedst mulige kvalitet sikres i arbejdet.

Mine arbejdsopgaver hos i CAFA spænder vidt og stiller krav til mig om at kunne navigere i et felt, hvor jeg kommer helt tæt på børn og familier i fx samværsopgaver, støtte i hjemmet, børnefaglige undersøgelser og observationsopgaver.

Jeg har qua min uddannelse som cand. pæd. psyk. erhvervet mig kompetencer indenfor analyse af, hvordan psykologiske teorier og metoder anvendt på pædagogiske problemstillinger, kan have betydning for praksis, og for de mennesker, der involveres. Denne viden anvender jeg i mit arbejde i CAFA. Derudover tror jeg på, at mennesket altid kan udvikle sig, hvis det har mulighed for det, og det er bl.a. min opgave at belyse, hvordan menneskets muligheder for at deltage i en udviklingsproces, opleves hos den enkelte.

Se faglig profil

Konsulent

Mobil: 20 90 34 54 Mail: ar@cafa.dk